Month: March 2016

Radi delamo dobro

V projekt Radi delamo dobro je letos Mercator vključili 100 prodajaln širom Slovenije. Vsaka od 100 prodajaln je predlagala tri organizacije iz svojega lokalnega okolja, za katere meni, da so pomembne za razvoj in notranjo povezanost kraja. Tako smo bili s strani prodajalne Mercator Rakek izbrani za eno izmed teh treh organizacij, ki lahko prejme donacijo v višini 1000 …

Vaje operative in bolničarjev

Tokratne vaje so bile združene vaje operative in ekipe bolničarjev. V prvem delu vaje smo vadili stabilizacijo vozila na boku in iznos poškodovanca, v drugem delu pa smo izvedli dva taktična scenarija. Na prvem scenariju se je izvajala samo stabilizacija vozila in iznos poškodovanca, na drugem pa smo vadili taktični postopek gašenja požara na osebnem vozilu.

Regijski gasilski kviz

V soboto, 19. marca 2016 je v Borovnici potekalo regijsko tekmovanje v gasilskem kvizu na katerem sta naše društvo zastopali ekipa pionirjev in mladincev. Ekipi sta tekmovanje končali na 5. in 3. mestu. Čestitamo tekmovalcem in mentorjem obeh ekip za dosežen rezultat!