• Wed. Apr 24th, 2024

PGD Rakek

Gasilci PGD Rakek

Dan odprtih vrat 2019

ByKlemenP

Oct 16, 2019

Spoštovane krajanke in krajani.

V oktobru, mesecu požarne varnosti, vas gasilci PGD Rakek vljudno vabimo na dan odprtih vrat, katerega bomo izvedli pred gasilskim domom v soboto, 19. 10. s pričetkom ob 16. uri. Predstavitvene in preventivne dejavnosti bodo potekale do približno 18:00 ure.

V tem času vam bomo predstavili našo opremo, vozila in prostore v katerih delujemo, izvedli prikazne vaje operativne enote in naših najmlajših članov, predstavili delo ekipe za vrvne tehnike, ekipa bolničarjev in prvih posredovalcev pa vam bo prikazala uporabo temeljnih postopkov oživljanja z uporabo AED. Seveda se boste v vsem lahko preizkusili tudi vi, ob tem pa se še okrepili z dobrotami iz žara ter posladkali s palačinkami. Povabite tudi sosede, prijatelje, znance, sošolce … za vse ostalo pa poskrbimo mi.

Se vidimo!

Prosimo vas tudi za pomoč pri zbiranju starega papirja. 25. in 26. oktobra bomo zopet zbirali star papir. Papir lahko pripeljete v zabojnik pred gasilski dom, razložili ga bomo mi ali pa ga k vam pridemo iskat. Info: 030 302 262 (Domen)

By KlemenP