• Fri. Apr 26th, 2024

PGD Rakek

Gasilci PGD Rakek

Sponzorji za Rak`k`roll

ByKlemenP

May 4, 2016

Rakovški gasilci neprestano iščemo ideje s katerimi bi si prislužili še kakšen dodaten evro za nabavo reševalne opreme in vzdrževanje našega starega in dotrajanega gasilskega doma. Prav zato smo se na Rakeku v letošnjem letu odločili organizirati rock zabavo, ki se bo odvijala samo dan pred gasilsko veselico.

Rak´k´Roll, kateri bo postal tradicionalni dogodek na Rakeku, bo letos ponudil nastop kar treh glasbenih skupin v enem večeru. Nastopili bodo The Bullets (primorska zasedba, ki preigrava stare rock in blues komade), Ostrokljuni (zasedba iz Cerknice, ki igra rock´n´roll) in legende slovenske rock scene, zbrane v zasedbi Rock Partyzani.

Zabava bo potekala 8. julija 2016 pod šotorom pri osnovni šoli Rakek. Organizatorji se trudimo spraviti zadevo na kar najvišji možen nivo. V ta namen smo najeli profesionalne ozvočevalce in mešalce zvoka, osvetlitev, velik oder, postavljen bo velik točilni pult in jurčki, stregli bomo hrano, obiskovalci bodo imeli na voljo veliko parkirišče itd.

Organizacija takega dogodka zahteva veliko prostovoljnega dela, kar pa ni dovolj za izpeljavo zabave. Tukaj so še neizogibni stroški, ki jih bomo sami težko pokrivali in zraven pridobili še kaj sredstev za delovanje društva. Lahko rečemo, da nas lokalna skupnost pri izvedbi Rak´k´Rolla podpira 100%. Precej krajanov, ki sicer niso člani našega društva nam bo priskočilo na pomoč. Poleg podpore lokalne skupnosti bi si želeli tudi širšo podporo ustanov in podjetij, saj bomo le tako lahko dogodek v nasledjih letih nadgrajevali in ponudili ljudem še več.

Za izpeljavo zabave iščemo sponzorje, ki bodo finančno podprli zadevo. Na vas  se zato obračamo s prošnjo po sodelovanju v obliki denarnih sponzorskih sredstev, v zameno pa bomo logotip vašega podjetja natisnili na majice, ki jih bomo nosili na dogodku. V kolikor imate na voljo transparent vašega podjetja ga bomo z veseljem izobesili na prizorišču.

V želji po sodelovanju vas lepo pozdravljamo in vas vabimo, da obiščete Rak´k´Roll, največjo rock zabavo na Notranjskem. Za vprašanja, predloge in ostalo kontaktirajte Modic Miha, na številko 031 249 145.

Z veseljem se bomo odzvali vašemu povabilu, kjer lahko rečemo besedo ali dve v zvezi s sodelovanjem.

10286922_10207967867347606_6645947645014298627_o

By KlemenP