• Thu. Apr 25th, 2024

PGD Rakek

Gasilci PGD Rakek

Zahvala podjetju Elgo – Nova

ByKlemenP

May 25, 2023

Verjetno ste že opazili, če pa še niste,  pa se le ozrite na streho našega novega gasilskega doma … na strehi je namreč sončna elektrarna, katera bo poleg energijske učinkovitosti pripomogla tudi k bolj samostojnemu in neodvisnemu delovanju PGD. Gasilci iz Rakeka smo se odločili za družbo Elgo-Nova! Zakaj?

Poleg tega, da gre za podporo lokalnemu gospodarstvu je ena izmed pomembnih usmeritev podjetja tudi družbena odgovornost.  Družbena odgovornost je obveza družbe Elgo-Nova že skozi vsa leta delovanja, saj z donacijami, sponzorstvi in storitveno pomočjo podpiramo delovanje prostovoljnih gasilnih društev, športnih klubov, kulturnih društev ter ostalih organizacij.

Elgo-Nova s svojim delovanjem z vgradnjami okolju prijaznih tehnologij, sončnih elektrarn, ter energetsko učinkovitimi rešitvami prenov razsvetljave, deluje okoljsko odgovorno in tudi tako soustvarja zeleno prihodnost vseh

Kot izkušenega izvajalca izgradenj sončnih elektrarn smo jih iz PROSTOVOLJNEGA GASILSKEGA DRUŠTVA RAKEK naslovili s prošnjo za sofinanciranje izgradnje sončne elektrarne na novem gasilskem domu Rakek. Ker se kot podjetje zavedajo, da prostovoljni gasilci vedno priskočimo na pomoč ob nesrečah in skrbimo za varnost vseh občanov, so nas z veseljem podprli.

Gasilci PGD Rakek se podjetju Elgo-Nova zahvaljujemo za uslišano prošnjo ter hitro in strokovno montažo elektrarne!

www.elgo-nova.si

By KlemenP