18. gasilski reli za memorial Jožeta Albrehta

Prostovoljno gasilsko društvo Logatec razpisuje 18. gasilski reli za memorial Jožeta Albrehta, gasilsko – športno tekmovanje, ki bo v nedeljo, 6.7.2014 ob 14:30 uri s startom in ciljem pred Narodnim domom v Logatcu.

Na reliju lahko sodelujejo ekipe s po PETIMI (5)  gasilci ali gasilkami, lahko tudi mešane ekipe, starostih omejitev ni. Vaje so prilagojene orodnim vozilom s pripadajočim orodjem. Sodelujoči gasilci morajo biti oblečeni v delovno gasilsko obleko, čelado in delovni pas. Vsaka ekipa nastopa s svojim orodnim vozilom. Ostalo orodje in opremo bo pripravil organizator. Vaje se izvaja v petih etapah razporejenih po ulicah Logatca in njegovi neposredni bližini. Vožnja z gasilskimi vozili mora biti prilagojena cesto prometnim predpisom, brez uporabe zvočnih ali svetlobnih signalov! Posebej opozarjamo na vašo varnost in ne ogrožanje ostalih udeležencev v prometu! Vsaka ekipa sodeluje na lastno odgovornost!

Ocenjevanje bo potekalo po v naprej določenih kriterijih in točkovniku. Natančna navodila za izvedbo vaj dobi ekipa tik pred startom. Razglasitev rezultatov in podelitev pokalov in priznanj bo uro po končanem reliju. Organizator bo vsem tekmovalcem priskrbel malico in pijačo. PRIJAVE za sodelovanje sprejemamo do ČETRTKA, 3. julija na naslov: pgd_dolnji_logatec@t-2.net. Dodatna pojasnila dobite pri predsedniku društva na št.mobitela 041 323 722. V primeru dežja bo prireditev prestavljena, zato prosimo, da v prijavi navedete tudi tel.št. kontaktne osebe.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.